Šroubové kompresory: Spolehlivé kompaktní zařízení

Díky neutuchajícímu technologickému vývoji mohou renomovaní výrobci kompresorů v současné době nabízet špičková zařízení, které uspokojí potřeby prakticky všech kupujících. Ještě před několika lety však byly kompresory neskladná a relativně složitá zařízení, jež se nacházela pouze ve velkých průmyslových podnicích. Moderní šroubové kompresory se však pyšní kompaktními rozměry, což značně rozšiřuje možnosti jejich použití.

Charakteristika kompresoru

Šroubové kompresory byste pochopitelně měli nakupovat ve specializovaných obchodech, v nichž máte jistotu nákupu kvalitního produktu. V prodejní nabídce renomovaného dodavatele naleznete kvalitní šroubový kompresor s příkonem od 2,2 do 15 kW. Pokud tedy sháníte zařízení pro nepřetržité dodávky vzduchu o vysoké kvalitě, pak jsou kompresory SPINN tou nejlepší možností. Díky jejich kompaktním rozměrům je pak můžete použít prakticky v jakýchkoliv podmínkách.

Výhody kompresoru

Šroubový kompresor nabízí oproti konvenční variantě kompresorů celou řadu výhod. Ta největší plyne z filozofie tohoto zařízení, které je speciálně konstruované pro nepřetržité dodávky vzduchu ve vysokých objemech. Kromě toho se šroubový kompresor pyšní nízkou hlučností, která je až o 20 dB nižší, a navíc se můžete spolehnout na dlouhou životnost. Té je dosaženo pomocí zlepšení tlumení vibrací a také omezení mechanických rázů.

Kolik takový kompresor stojí?

Asi si budete říkat, že šroubové kompresory pro nepřetržitý provoz není možné pořídit za výhodných podmínek. Opak je ovšem pravdou, protože u specializovaného dodavatele seženete kompaktní šroubový kompresor už za cenu lehce přesahující 100 tisíc Kč. Díky tomu se kompresor stává dostupným také pro živnostníky, za což můžete vděčit revoluční koncepci tohoto zařízení s tlakovou nádobou o objemu až 90 litrů.

Pokud sháníte zařízení pro stabilní dodávky vzduchu, je šroubový kompresor tím pravým řešení. Objednejte si ho od specializovaného dodavatele při první příležitosti. 

Exit mobile version