Vytvořte doma oázu klidu: Tyto předměty vyčistí váš domov od negativní energie

Opravdu je velmi důležité, čím se doma obklopujeme. Právě předměty, které vytvářejí prostředí, kde žijeme, dokáží ve značné míře ovlivnit naši náladu.

I v našem domově se může nahromadit a usadit negativní energie, ačkoli si to moc často neuvědomujeme. Projevuje se to zejména tím, že se cítíme unavení, frustrovaní, letargičtí. Často se s partnerem hádáme kvůli maličkostem, bojujeme s tím, že se nám neustále něco kazí.

Ano, to vše může být důsledkem toho, že se v naší domácnosti projevují negativní elementy do značné míry. Naštěstí existují předměty, které velmi rychle a efektivně očistí celý prostor a dají mu novou energii. Podívejte se spolu s námi, o které jde.

Za perfektní pohlcovače negativní energie lze považovat křišťál, rostliny a pomeranče.

POMERANČE

Pokud jste se zamysleli nad tím, proč právě pomeranče je na to jednoduché vysvětlení. Již podle čínského tradičního učení Feng-šuej se považují citrusové plody za zlato, co se týče očisty domácnosti. Samotné pomeranče vedou v tomto prim, jelikož produkují zářivou jangovou energii, která zlepšuje náladu, navozuje pocit pohody a vytváří pozitivní vibrace. Na stole byste měli mít vždy misku s čerstvými pomeranči a dobré je také prostor provonět éterickými oleji s touto vůní.

Nepřehlédněte: Jezte zdravě, cítěte se skvěle: Rovnice, která funguje a pomůže vám propracovat se k sexy křivkám během měsíce

KŘISTÁL

Křišťál je zase považován za nejsilnější očistný kámen. Nejenže domácnost chrání, přitahuje pozitivní energii, ale také odklání všechno zlo. Důležité je umístit jej do místnosti, kde se cítíte nejhůře. Pravidelně jej však očistěte a dobijte pod proudem tekoucí vody.

Ideální místa kam jej umístit:

Side view of king size bed with pillows and blankets in the bedroom interior with plants, bookcase and paintings

v okně
v dlouhé úzké chodbě nebo místnosti s nedostatečným nebo vůbec žádným přímým světlem
v tmavých koutech domu nebo silně zastíněných částech zahrady, kde se většinou shromažďují nežádoucí stagnující energie
v prostoru za vstupními dveřmi tak, aby k vám jimi vstupovalo štěstí a harmonie
ROSTLINY

Rostlin, které čistí prostor je mnoho, ale za nejefektivnější je rozhodně považován lopatkovec. Ten přitahuje dobro, pozitivitu, bohatství. Výbornou volbou je i rozmarýn a za nejsilnější se považuje v tomto směru šalvěj. Ta nejenže odpuzuje vše negativně, ale také otevírá možnosti k novému pokroku a plnění si snů.

Exit mobile version